Μέχρι την αποφοίτηση πρέπει να έχεις γυρίσει… σελίδα!

Ενώ κάποιοι θα συμφωνήσουν ότι, ό,τι έχεις να μάθεις για την ζωή ή για τις τέχνες και τα γράμματα, τα μαθαίνεις μόνο στα θρανία, όσον αφορά θέματα της ομορφιάς, αυτό δεν ισχύει.

Και θα μου πεις τώρα: «Τι σχέση έχω εγώ με τα θέματα της ομορφιάς;». Τεράστια θα σου απαντήσω. Πλέον, το να περιποιείσαι την επιδερμίδα σου, είτε είσαι γυναίκα, είτε άνδρας, είναι τεράστιας σημασίας. Τα πράγματα έχουν αλλάξει σε αυτό το κομμάτι –όπως και σε πολλά αλλά-, και το να υπάρχει μια απλή και βασική ρουτίνα γίνεται πλέον πιο κρίσιμο από ποτέ. Και πέρα από το σημαντικότερο κομμάτι το οποίο είναι σαφώς η υγεία του δέρματός σου, αν θες δες το κι αλλιώς: όλοι το κάνουν. Όχι πώς ότι είναι τάση ή επειδή το κάνουν και οι άλλοι πρέπει να το κάνεις κι εσύ, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ίσως να πρέπει να ακολουθήσεις τη μάζα.

Τι συνήθειες έχεις λοιπόν, που πρέπει να αλλάξεις asap; Αν όχι… asap, τουλάχιστον μέχρι να αποφοιτήσεις…

#1. Δεν φοράς αντηλιακό προσώπου

Στην Ελλάδα ζούμε και ξέρεις καλά ότι έχουμε ηλιοφάνεια σχεδόν 365 ημέρες τον χρόνο. Με τις ακτινοβολίες του ήλιου να είναι κάθε χρόνο όλο και πιο βλαβερές, το να φοράς αντηλιακό προσώπου κάθε μέρα και όλο τον χρόνο είναι απαραίτητο.

#2. Πέφτεις στο κρεββάτι με βρεγμένα μαλλιά

Ναι, ξέρω ότι μετά από μια δύσκολη μέρα, το να κάνεις ένα ντους και να πέσεις κατευθείαν για ύπνο είναι ό,τι καλύτερο, αλλά πέρα από το… αυχενικό που θα έχεις την επόμενη μέρα, διακινδυνεύεις και την υγεία της τρίχας σου με τον τρόπο αυτό. Είτε περίμενε λίγο να στεγνώσουν πριν κοιμηθείς ή πιάσε τα με ένα λαστιχάκι πριν πέσεις για ύπνο.

#3. Δεν γυμνάζεσαι

Είτε είσαι curvy, είτε πολύ αδύνατος δεν έχει καμία σημασία. Όσο μεγαλώνεις, τόσο πιο κρίσιμο για την υγεία σου είναι να γυμνάζεσαι και να ενεργοποιείς του μυείς του σώματός σου. Ειδικά, όταν περνάς τόσο χρόνο καθισμένος σε ένα θρανίο στο μάθημα ή στο γραφείο σου όταν διαβάζεις! Βάλε την γυμναστική στην ζωή σου αμέσως και δεν θα χάσεις!

#4. Δεν ξέρεις τι σημαίνει «ενυδάτωση»

Όπως και με το αντηλιακό, το ίδιο πρέπει να ισχύει και με την ενυδατική σου κρέμα. Α, ναι γιατί πρέπει ΟΛΟΙ να φοράμε ενυδατική κρέμα, άνδρες γυναίκες. Εκτός αν προτιμάς μέσα στα επόμενα 10 χρόνια να δείχνεις παραπάνω απ’ ότι είσαι ή να διακινδυνεύσεις την υγεία του δέρματός σου. Η ενυδατική είναι ένα θέμα, αλλά ενυδάτωση σημαίνει και ότι πρέπει να πίνεις και πολύ νερό. Και αυτό όχι μόνο για το δέρμα σου αλλά και για να ενυδατώνεις όλο σου τον οργανισμό!

Φωτο: Jeremy McKnight / Unsplash

Άλλος ένας λόγος να πάρεις το πτυχίο σου!   

Θα είσαι ο king της εξεταστικής αυτό το εξάμηνο!

Δεν σου φτάνει η πίεση, έχεις κι αυτούς...

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων