Δεν σου φτάνει η πίεση, έχεις κι αυτούς...

Η περίοδος της εξεταστικής είναι σίγουρα κουραστική και πιεστική, ασχέτως της σχέσης που έχεις με τη σχολή σου. Είτε είσαι εκεί καθημερινά, είτε σε βλέπει μόνο όταν πηγαίνεις να πάρεις σημειώσεις και βιβλία (και το πάσο φυσικά), το πιο πιθανό είναι ότι την περίοδο που δίνεις μαθήματα ένα παραπάνω άγχος θα το έχεις. 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχεις και ορισμένους συμφοιτητές σου που κάνουν πράγματα που πραγματικά σε φέρνουν στα όριά σου. Εντάξει ίσως είσαι λίγο παραπάνω τσιτωμένος λόγω των ημερών αλλά έλεος κάπου!

Δες τους πιο εκνευριστικούς τύπους που μπορεί να συναντήσεις στη σχολή στην εξεταστική (αλλά και γενικά δυστυχώς):

Ο δεν-εχω-διαβάσει-αλλά-έχω-να-κοιμηθώ-3-μέρες
Βρε παιδί μου, λίγο έως πολύ γνωριζόμαστε οι περισσότεροι εδώ μέσα. Δεν είναι λίγο γελοίο, ενώ ξέρουμε ότι είσαι τελείως nerd να έρχεσαι να μας το παίξεις ότι και καλά έχεις αγχωθεί ότι δεν έχεις διαβάσει, ενώ ξέρεις που υπάρχει κόμμα στη σελίδα 23 στο Β’ παράρτημα του…εντάξει, i made my point. 

Ο θέλω-να-μοιραστώ-με-όλους-την-εμπειρία
Δεν χάνει την ευκαιρία να μοιράζεται με τους φίλους (και μη) στα social media πόσο ταλαιπωριέται με την εξεταστική. Selfie με το βιβλίο, φωτογραφία του 100ου καφέ που έχει πιει, status «νιώθει αγχωμένος στην τοποθεσία Νομική» και δεν συμμαζεύεται…κι εμείς δίνουμε μαθήματα αλλά δεν κάνουμε έτσι!

Ο δεν-με-μέλλει-τι-θα-γίνει
Ειδικά αν εσύ πήζεις, σου σπάει τα νεύρα να κάνεις 5 λεπτά διάλειμμα και στο timeline σου να βλέπεις τον τύπο (ή την τύπισσα, όλα αυτά τα «μοντέλα» βγαίνουν και σε γυναικεία εκδοχή) να φωτογραφίζεται με cocktailάρες, να κάνει check-in σε bar, club, φεστιβάλ και ό,τι άλλο γίνεται στην πόλη!

Ο μήπως-μπορείς-να-μου-δώσεις-σημειώσεις
Δεν έχετε ανταλλάξει κουβέντα 2 χρόνια αλλά ξαφνικά βγαίνει η φήμη ότι έχεις τις καλύτερες σημειώσεις στο μάθημα και σου την πέφτει για να σε εκμεταλλευτεί. Συχνά, μπορεί να κάνει το epic fail να σε πει με λάθος όνομα. Η απάντήσή σου; B*%$ please…

Ο πόσο-τέλεια-έγραψα-οι-υπόλοιποι-είστε-σκουλήκια
Περιμένεις να έρθει η σειρά σου να εξεταστείς, ειδικά σε προφορικό μάθημα, και βγαίνει ο λεγάμενος με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, καταχαρούμενος, που «πήγα τέλεια, το 9 αν όχι 10 το έχω, έπεσε αυτό, το ήξερα απέξω, καλά εσύ δεν το διάβασες, τι ήρθες τότε;». Όλα αυτά ακούγονται  σε διάστημα 1 λεπτού συνήθως, που όμως αρκεί για να σου ρίξει την αυτοπεποίθηση στο χώμα. 

Για να κρατήσεις τη διάθεση (και τα νεύρα) σου ασφαλή την περίοδο της εξεταστικής, προσπάθησε να μείνεις μακριά τους και κάνε κουράγιο, λίγες μέρες είναι και θα περάσουν!

Άλλος ένας λόγος να πάρεις το πτυχίο σου!   

Θα είσαι ο king της εξεταστικής αυτό το εξάμηνο!

Δεν σου φτάνει η πίεση, έχεις κι αυτούς...

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων