Τι χρειάζεσαι για μια πιο εύκολη καθημερινότητα

Η τεχνολογία κάνει την ζωή μας πιο εύκολη σωστά; Γιατί λοιπόν, να μην κάνεις και εσύ την φοιτητική σου ζωή πιο εύκολη;

Υπάρχουν μερικά gadgets τα οποία θα σε βοηθήσουν να έχεις μια πιο ομαλή καθημερινότητα και τα οποία φυσικά θα κάνουν την ζωή σου στην σχολή (εντός και εκτός σπιτιού) καλύτερη!

Ποια είναι λοιπόν, αυτά τα gadgets/αντικείμενα που χρειάζεται να έχεις όσο είσαι φοιτητής;

#1. Ένα power bank

Για να έχεις πάντα μπαταρία στο κινητό σου χωρίς άγχος, όσες ώρες κι αν βρίσκεσαι στην σχολή.

#2. Ένα ζευγάρι καλά ακουστικά

Για να μην αποσπάται η προσοχή σου και να είσαι συγκεντρωμένος όταν διαβάζεις είτε στο σπίτι, είτε στην βιβλιοθήκη της σχολής.

#3. Καφετέρια

Μια καφετέρια δεν λείπει από το σπίτι ενός φοιτητή. Την χρειάζεσαι για να φτιάχνεις καφέ ειδικά τις βραδιές εκείνες που πρέπει να ξενυχτήσεις για να τελειώσεις μια εργασία!

#4. Ημερολόγιο/Σημειωματάριο

Πέρα από το τετράδιο/σημειωματάριο που έχεις για τις σημειώσεις σου στα μαθήματα, πρέπει να έχεις και ένα ακόμη το οποίο θα αναγράφει τις ημέρες του χρόνου. Έτσι, μπορείς να σημειώνεις, ανάλογα την μέρα, τα μαθήματα που έχεις, τα deadlines εργασιών κτλ.

#5. Ξυπνητήρι

Πολλοί χρησιμοποιούν το κινητό τους για ξυπνητήρι αλλά εμείς σου προτείνουμε να πάρεις ένα ψηφιακό το οποίο θα έχει σίγουρα πιο δυνατό ήχο απ’ αυτόν του κινητού και το οποίο θα εξασφαλίζει ότι θα ξυπνάς σίγουρα για τα πρωινά σου μαθήματα.

#6. Flash drive / Σκληρό δίσκο

Ένα από τα δύο gadgets χρειάζεσαι απαραίτητα για να μπορείς να μεταφέρεις εύκολα σημειώσεις ή για να μπορείς να δανείζεσαι άλλες από συμφοιτητές σου και γενικά να εκτυπώνεις εργασίες κτλ. εύκολα από το βιβλιοπωλείο της σχολής.

#7. Ένα laptop desk

Πολλοί φοιτητές διαβάζουν ή δουλεύουν ενώ είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι ή στον καναπέ. Και ένα ειδικό τραπεζάκι για το laptop θα σε βοηθήσει να δουλέψεις πιο εύκολα. Επίσης, είναι απαραίτητο ειδικά αν δεν έχεις γραφείο στο σπίτι σου.

Κεντρική φωτό: Dylan Gillis / Unsplash

Άλλος ένας λόγος να πάρεις το πτυχίο σου!   

Θα είσαι ο king της εξεταστικής αυτό το εξάμηνο!

Δεν σου φτάνει η πίεση, έχεις κι αυτούς...

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων