Φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προχωρούν στη δημιουργία δικτύου αλληλεγγύης για τη στέγαση των φοιτητών - Στη δημοσιότητα η πλατφόρμα

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (μέχρι στιγμής Φυσικού, ΠΤΔΕ, Ιατρικής, Χημικού, Ιστορικού-Αρχαιολογικού)  με αποφάσεις τους αυτή την περίοδο προχωρούν στη δημιουργία δικτύου αλληλεγγύης για τη στέγαση των φοιτητών.

Καλούν όσους φοιτητές διαθέτουν χώρο στο σπίτι τους και επιθυμούν να τον διαθέσουν δωρεάν για φιλοξενία να εγγραφούν  και να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία.

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι δυναμώνουν την αλληλεγγύη τους προς τους φοιτητές που το έχουν ανάγκη. Μπροστά στον δύσκολο χειμώνα για τη νεολαία και το λαό, o οποίος έρχεται ως συνέπεια της διαχρονικής αντιλαϊκής πολιτικής, οι φοιτητές απαντάνε με οργάνωση του αγώνα για να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα, για μηνιαίο στεγαστικό επίδομα για όλους τους φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από τα σπίτια τους, για ανέγερση νέων εστιών και ανακαίνιση των υπαρχουσών με αποκλειστικά κρατική χρηματοδότηση και ευθύνη.

Η πλατφόρμα αποτελεί δίκτυο φιλοξενίας που απευθύνεται σε όσους φοιτητές και φοιτήτριες περιμένουν τα αποτελέσματά τους για δωμάτιο στην εστία, έκαναν αίτηση και απορρίφθηκε ή δεν έχουν καταφέρει ακόμη να βρουν σπίτι. Στόχος είναι η πρωτοβουλία να αποτελέσει μια πρώτη προσωρινή λύση βοηθώντας τους φοιτητές στο νέο τους ξεκίνημα, προβάλλοντας παράλληλα την ανάγκη για δυνάμωμα του συλλογικού αγώνα για ουσιαστικές λύσεις στο οξυμένο πρόβλημα της στέγασης

Δείτε εδώ την πλατφόρμα, που αφορά φοιτητές όλων των Τμημάτων με στοιχεία επικοινωνίας

Πηγή: AlfaVita

Άλλος ένας λόγος να πάρεις το πτυχίο σου!   

Θα είσαι ο king της εξεταστικής αυτό το εξάμηνο!

Δεν σου φτάνει η πίεση, έχεις κι αυτούς...

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων