Αναλυτικά οι εκπτώσεις που απολαμβάνουν οι φοιτητές, με το φοιτητικό πάσο

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι φοιτητές πριν αρχίσουν τα μαθήματα για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά και το Proson.gr παρουσιάζει αναλυτικά όλα όσα δικαιούνται με το... πάσο τους!

Πέρσι ήταν η πρώτη χρονιά που διατέθηκαν σε ψηφιακή μορφή οι ακαδημαϊκές ταυτότητες φοιτητών, του ψηφιακού έτους 2021-2022.

Οι πρωτοετείς φοιτητές θα παραλάβουν φέτος για πρώτη φορά την ακαδημαϊκή ταυτότητα που τους εξασφαλίζει σημαντικές εκπτώσεις και προνόμια.

Με τη φοιτητική ταυτότητα, οι φοιτητές δικαιούνται εκπτώσεις και προσφορές όχι μόνο στα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και σε αρκετούς ακόμα φορείς.

Αναλυτικά:

Λεωφορεία και ΚΤΕΛ

Στα λεωφορεία των υπεραστικών και αστικών ΚΤΕΛ οι φοιτητές με την επίδειξη του φοιτητικού τους πάσο έχουν έκπτωση από και προς τον προορισμό, ανάλογα την περιοχή. Για να ενημερωθείτε αναλυτικά επικοινωνήστε με το κοντινότερο γραφείο ΚΤΕΛ της πόλης σας.

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Όλες οι ακτοπλοϊκές εταιρείες οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου, έχουν καθιερώσει το φοιτητικό εισιτήριο με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας.

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Αθήνα

Το γνωστό μειωμένο εισιτήριο. Αν μένετε στην Αθήνα ή είστε φοιτητής από επαρχία στην Αθήνα, με το φοιτητικό πάσο έχετε έκπτωση σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς.

Κομμωτήρια – Κέντρα περιποίησης και ομορφιάς

Σε διάφορες περιοχές, πολλά κομμωτήρια και κέντρα ομορφιάς και περιποίησης παρέχουν είτε εκπτώσεις σε επιλεγμένες υπηρεσίες τους, είτε προσφορές σε πακέτα ομορφιάς με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας.

Φοιτητικές Λέσχες

Σε πολλές φοιτητικές λέσχες των σχολών, παρέχεται η δυνατότητα της δωρεάν σίτισης. Αναλόγως της σχολής, σε κάποιες αφορά τους φοιτητές που πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές (ο κάθε φοιτητής μπορεί να ενημερωθεί σχετικά στο site της σχολή του, στην κατηγορία που αφορά το θέμα της φοιτητικής μέριμνας) και σε άλλες, όλους τους φοιτητές που μπορούν υποβάλλοντας τα κατάλληλα δικαιολογητικά να αποκτήσουν κάρτα σίτισης η οποία θα τους εξασφαλίζει τη δωρεάν σίτιση τους στην αντίστοιχη λέσχη.

Εστιατόρια – Ταχυφαγεία

Πολλά καταστήματα πώλησης fast food, παντός είδους, παρέχουν ειδικές προσφορές κι εκπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, σε φοιτητές, με την επίδειξη και μόνο του φοιτητικού πάσο και κατά την παραλαβή της παραγγελίας τους ή μέσω delivery. Επίσης υπάρχουν και τα φοιτητικά happy hours σε διάφορα μαγαζιά εστίασης/

Μουσεία και Αρχαιολογικοί Χώροι

Το φοιτητικό πάσο παρέχει ακόμα είσοδο με μειωμένο εισιτήριο σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Θέατρα και Σινεμά

Επιδεικνύοντας απλά και μόνο το φοιτητικό του πάσο στα εκδοτήρια εισιτηρίων των θεάτρων και των κινηματογράφων, κάθε φοιτητής δικαιούται αυτομάτως έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου του, η οποία είναι προκαθορισμένη από τον εκάστοτε χώρο ψυχαγωγίας.

Πηγή: AlfaVita

Άλλος ένας λόγος να πάρεις το πτυχίο σου!   

Θα είσαι ο king της εξεταστικής αυτό το εξάμηνο!

Δεν σου φτάνει η πίεση, έχεις κι αυτούς...

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων