Στο Siountri School θα βρεις πολύ εύκολα την απάντηση που ψάχνεις.  

Το εντονότερο ενδιαφέρον για την εκμάθηση της κινέζικης γλώσσας τα τελευταία χρόνια ξεκινά από τη ραγδαία οικονομική και εμπορική ανάπτυξη της Κίνας. Σύμφωνα με στοιχεία, σήμερα την κινέζικη γλώσσα τη χρησιμοποιούν για την καθημερινή τους επικοινωνία περισσότεροι από 1.8 δις. άνθρωποι. Εκτός από την Κίνα, η κινέζικη γλώσσα χρησιμοποιείται ευρέως στο Χόνγκ Κόνγκ, την Ταϊβάν και άλλες χώρες της Ασίας όπως η Σιγκαπούρη, η Μαλαισία, η Ταϊλάνδη και πολλές άλλες. Αξιοσημείωτο, είναι και το ότι ολοένα και περισσότερες χώρες του δυτικού κόσμου, όπως η Αυστραλία, η Βόρεια Αμερική, η Γαλλία και η Μεγάλη Βρετανία έχουν ενσωματώσει τα κινέζικα στο πρόγραμμα διδασκαλίας της μέσης εκπαίδευσής τους και στις εξετάσεις των μαθητών για την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο.

Η τάση αυτή, αν έτσι μπορούμε να την ονομάσουμε, παρατηρείται και στη χώρα μας αρκετά χρόνια τώρα. Για αυτό το λόγο όλο και περισσότεροι Έλληνες γονείς αναγνωρίζουν ήδη ότι η γνώση της κινεζικής γλώσσας μπορεί να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στα χέρια των παιδιών τους για την επαγγελματική τους αποκατάσταση και ανέλιξη.

Το Siountri School παρέχει μαθήματα Κινεζικών σε ενήλικες, έχοντας δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα για τις ανάγκες τους. Δημιουργείται ένα περιβάλλον, στο οποίο οι μαθητές μπορούν να αναπτύξουν τόσο τις γραπτές όσο και τις επικοινωνιακές τους ικανότητες στα κινέζικα. Επιπλέον, η διδασκαλία εμπλουτίζεται με στοιχεία της κουλτούρας της χώρας, με σκοπό να κεντριστεί το ενδιαφέρον των μαθητών  όχι μόνο για τη γλώσσα της Κίνας, αλλά και για την πολιτιστική της κληρονομιά.

Φυσικά, το φροντιστήριο παρέχει μαθήματα και σε φοιτητές με ευέλικτο ωράριο μαθημάτων, το οποίο προσαρμόζεται στους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Τα μαθήματα κινέζικων για φοιτητές και ενήλικες διεξάγονται με τον πιο κατάλληλο τρόπο, με σκοπό να προσφέρουν, μέσω της ολοκληρωμένης μεθοδολογίας και τη χρήση της νέας τεχνολογίας, το επιθυμητό αποτέλεσμα στη διδασκαλία. Όταν οι επαγγελματικές συνθήκες ή ο επαγγελματικός προσανατολισμός το απαιτούν, οι καθηγήτριες ενσωματώνουν στη διδακτέα ύλη τους στοιχεία και σημαντικές πληροφορίες για τον επιχειρηματικό κόσμο της Κίνας, ώστε οι μαθητές να γνωρίζουν καλά τις πτυχές αυτές του κινέζικου πολιτισμού σε ενδεχόμενο ταξίδι τους ή σπουδές στην Κίνα. 

Όσον αφορά στους καθηγητές είναι όλοι native speakers, που σημαίνει ότι η κινέζικη είναι η μητρική τους γλώσσα. Έτσι, έχουν την ευχέρεια να καθοδηγούν τους μαθητές με τέτοιο τρόπο, ώστε να γίνει κτήμα τους η γραφή, η ανάγνωση και η ομιλία.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η επιτυχής παρακολούθηση του κύκλου μαθημάτων του Siountri School εγγυάται τη σωστή εκμάθηση της κινέζικης γλώσσας και την επιτυχία σε όλα τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας που απονέμονται από το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου και δίνουν την δυνατότητα στους σπουδαστές να συνεχίσουν τα κινέζικα μαθήματα, εάν το επιθυμούν, σε πανεπιστήμια της Κίνας!

Με μία πορεία περίπου 40 ετών, αφού λειτουργεί από το 1985, το Siountri School World of Languages είναι ένα από τα καλύτερα φροντιστήρια ξένων γλωσσών στην Ελλάδα και εγγυάται τη σωστή εκμάθηση της συγκεκριμένης γλώσσας μέσα από σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας. Στο Siountri School διδάσκονται ένας μεγάλος αριθμός ξένων γλωσσών. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται οι 5 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκές (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά). Ταυτόχρονα είναι και ένα από τα σημαντικότερα κέντρα ξένων γλωσσών για Ιαπωνικά, Κινέζικα, Ρωσικά και Αραβικά.

Άλλος ένας λόγος να πάρεις το πτυχίο σου!   

Θα είσαι ο king της εξεταστικής αυτό το εξάμηνο!

Δεν σου φτάνει η πίεση, έχεις κι αυτούς...

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων