Στηρίζοντας τη γνώση και επιβραβεύοντας την αριστεία

 

 

O ΑΚΤΟ, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ανακοινώνει τη διάθεση τριών Υποτροφιών πλήρους φοίτησης και τριών Υποτροφιών μερικής φοίτησης (50%) στα εξής Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών:

MΑ in Fashion Brand Communication & Styling 
MΑ in Photography & Visual Language 
MA in Art & Education 

Τα προγράμματα προσφέρονται από τον ΑΚΤΟ σε συνεργασία με το Middlesex University του Λονδίνου, τα οποία οδηγούν στους πανεπιστημιακούς τίτλους Master of Arts που εκδίδονται και απονέμονται απευθείας από το Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο.

Οι εν λόγω τίτλοι πληρούν τις προϋποθέσεις Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων από το Υπουργείο Παιδείας, δίνοντας έτσι στους κατόχους τους τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ (άρθρο 13 του Νόμου 4148/2013). Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι μεταπτυχιακοί τίτλοι λαμβάνουν τη μοριοδότηση που προβλέπεται από το σύστημα Διορισμού & Πρόσληψης Εκπαιδευτικών (Άρθρο 54, Ν. 4589/2019) και Επαγγελματικής Εξέλιξης Εκπαιδευτικών (Νόμος 4547/2018). 

akto_ypotrofies_2_n.jpg


Στο “Πρόγραμμα Υποτροφιών Master 2020-2021” έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν Πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κολλεγίων.  Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν κατόπιν Υποβολής Αιτήσεως και έπειτα από ατομική συνέντευξη κάθε υποψήφιου, σύμφωνα με την κρίση επιτροπής η οποία θα συσταθεί αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό. 

Η Υποβολή Αιτήσεων γίνεται έως και την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, αποκλειστικά και μόνο, μέσα από τον σύνδεσμο http://akto.gr/ypotrofies-ma/

akto_ypotrofies_3.jpg

O ΑΚΤΟ είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός όμιλος Τέχνης & Design στην Ελλάδα. Ένα εκπαιδευτήριο με διεθνείς ακαδημαϊκές διακρίσεις, με πιο πρόσφατη αυτή που τον κατέταξε στις 11 καλύτερες Σχολές Design διεθνώς. 

ΑΚΤΟ | www.akto.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Άλλος ένας λόγος να πάρεις το πτυχίο σου!   

Θα είσαι ο king της εξεταστικής αυτό το εξάμηνο!

Δεν σου φτάνει η πίεση, έχεις κι αυτούς...

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων