Ακολούθησε τα παρακάτω tips και θα βρεις το squad σου asap!

Το να κάνεις καινούργιους φίλους στην σχολή μπορεί να μην είναι πάντα και το πιο εύκολο task, ακόμη και αν στο σχολείο ήσουν popular.

Αλλά το θέμα είναι να βρεις μερικούς ανθρώπους με τους οποίους να μπορείς να επικοινωνείς και να μοιραστείς 1-2 πραγματάκια μαζί τους, πέρα από το να έχεις τους φίλους που βγαίνεις και πίνεις.

Αλλά το θέμα είναι πώς βρίσκεις τέτοια άτομα σε ένα νέο περιβάλλον; Διάβασε παρακάτω μερικά tips και θα βρεις και εσύ το… squad σου σε χρόνο dt!

Μίλα με άτομα από τα μαθήματα που παρακολουθείς

ΟΚ, σε όλα τα μαθήματα δεν πατάς. Αλλά σε αυτά που πατάς, υπάρχει λόγος. Γιατί σου αρέσει το μάθημα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα υπάρχουν και άλλοι στο μάθημα αυτό που πηγαίνουν γιατί τους αρέσει. Άρα… Κοινά στοιχεία και ενδιαφέροντα! Άρχισε λοιπόν, να δημιουργείς επαφές με αυτά τα άτομα, συστήσου και πρότεινε να πάτε για καφέ!

Μπες σε γκρουπ τα οποία σε ενδιαφέρουν

Μπορεί να σου αρέσει η πολιτική και θέλεις να μπεις σε μια παράταξη για να βοηθήσεις την κοινότητα της σχολής σου. Μπορεί να θέλεις να συμμετέχεις σε κάποιο study group για να βοηθηθείς σε κάποιο μάθημα. Γενικά, υπάρχουν πολλές ομάδες εντός της σχολής που ασχολούνται με διάφορες δραστηριότητες. Βρες μία που να σε ενδιαφέρει και πάρε μέρος σε αυτή. Έτσι, θα γνωρίσεις κόσμο και όχι μόνο από το έτος σου, αλλά και από άλλα και θα ανοίξει αμέσως ο κύκλος σου!

Μην ντρέπεσαι

Είναι σημαντικό να βρεις το θάρρος και να μιλήσεις σε κόσμο που δεν γνωρίζεις. Μέσα από τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, αν βρεις άτομα που βρίσκεις ενδιαφέροντα, με ντρέπεσαι να τους στείλεις ένα μήνυμα και να τους προτείνεις να κάνετε κάτι εκτός σχολής. Φρόντισε να είσαι ευγενικός/η και να κρατάς επικοινωνία με τους συμφοιτητές σου!

Be interesting

Δηλαδή ΟΚ, εσύ ξέρεις ότι είσαι ενδιαφέρον τύπος. Και οι παλιοί σου φίλοι που σε ξέρουν χρόνια το γνωρίζουν. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι το «βγάζεις» από την πρώτη φορά που σε γνωρίζει κάποιος. Αν είσαι από τους τύπους που θέλουν τον χρόνο τους για να φανείς πόσο κουλ είσαι, τότε πρέπει να κερδίσεις χρόνο! Όταν γνωρίζεις κάποιον δείξε ενδιαφέρον, κάνε ερωτήσεις του τύπου «από πού είσαι;», «σε ποιο σχολείο πήγαινες» κτλ. και γενικά μοιράσου κι εσύ πληροφορίες για την ζωή σου, ξεδιπλώνοντας έτσι λιγάκι την ενδιαφέρουσα προσωπικότητά σου!

Άλλος ένας λόγος να πάρεις το πτυχίο σου!   

Θα είσαι ο king της εξεταστικής αυτό το εξάμηνο!

Δεν σου φτάνει η πίεση, έχεις κι αυτούς...

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων