Ιντερνάσιοναλ οδηγός φορ δε μπεστ πέσιμο έβερ!

Άλλο ένα βασανιστικό πρωινό στη Σχολή και εσύ, με την τσίμπλα στο μάτι, έχεις μάθημα. Εκεί που παλεύεις να μείνεις ξύπνιος στο «Ανάλυση Ι και Εφαρμογές» στη Φυσική, κρατώντας παράλληλα σημειώσεις για «την ακτίνα σύγκλισης δυναμοσειρών», εκεί ακριβώς, την βλέπεις. Την κοιτάς, σε κοιτά, και.. τι, τέλος; Δεν θα κάνεις καμία κίνηση; Προφανώς δεν εννοούμε να κάνεις βουτιά από το θρανίο σου στο δικό της για να της πεις πόσο όμορφη είναι. Ούτε εννοούμε να της φωνάξεις την ώρα του μαθήματος ότι θέλεις να τη γνωρίσεις. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι, που δεν περιλαμβάνουν το να γίνεις ρεζίλι!

#1. Εάν έχετε κοινούς φίλους

Το εύκολο σενάριο. Κάνεις την παρουσία σου αισθητή και την πλησιάζεις χωρίς να πρέπει κατ’ ανάγκη να της δείξεις από την αρχή πως σου αρέσει. Έτσι, μπορείς να μάθεις για εκείνη, για τη ζωή της, εάν έχει σχέση ή όχι, εάν έχετε κοινά σημεία, τι της αρέσει και τι σιχαίνεται, ώστε να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Όμως, μην την πλησιάσεις καθαρά φιλικά και φρόντισε να «διαβάσεις» τυχόν σημάδια από πλευράς της που μπορεί να δείχνουν ότι της αρέσεις. Μην εφησυχάζεις  γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν κάποιος άλλος από την παρέα κάνει πρώτος την κίνηση. Πρότεινέ της να πάτε σινεμά ή για καφέ, μόνοι σας. Πρόσεξε, όμως τι θα πεις. Μην της προτείνεις τη νέα ταινία του Βιν Ντίζελ, η κοπέλα δεν θέλει να δει ξύλο και μώλωπες. Μάθε τα γούστα της και πρότεινέ της κάτι σχετικό. Εάν δεν δεχτεί, μην σκας. Άλλωστε, δεν της έκανες και πλήρη ερωτική εξομολόγηση!

Τι μπορείς να πεις:

  1. Ναι, η ταινία αυτή λέγεται πως θα πάρει Όσκαρ. Θες να πάμε να τη δούμε;
  2. Έχει ανοίξει ένα καινούριο μπαρ και λένε ότι παίζει καταπληκτική μουσική! Πάμε το Σάββατο;
  3. Την Κυριακή έχουν συναυλία οι… (ένα αγαπημένο της συγκρότημα). Να κλείσω δυο εισιτήρια;

Τι να ΜΗΝ πεις:

  1. Πω, ρε, μιλάμε έχει μια ταινιάρα, όλο κώλους και ξύλο. Ψήνεσαι;
  2. Θα σου έλεγα να βγούμε την Παρασκευή, αλλά θα βγω με άλλη.
  3. Τράβα δάχτυλο.

pesimo750.jpg

 

#2. Εάν σου είναι εντελώς άγνωστη

Μπορεί να έχει μόλις έρθει στη Σχολή σου με μεταγραφή, μπορεί απλώς να την πρόσεξες τώρα. Το θέμα είναι ότι δεν έχετε κοινούς φίλους για να κάνεις ρεπορτάζ «ποια είναι-τι της αρέσει-ποιος ήταν ο πρώην της», πράγμα που σημαίνει ότι είσαι μόνος σου. Βαθειά ανάσα και.. να είσαι ο εαυτός σου. Πλησίασέ την ευγενικά, αλλά και με άνεση. Μπορείς να τη ρωτήσεις  κάτι σχετικό με ένα μάθημα, εάν έχει έρθει με μεταγραφή μπορείς να τη ρωτήσεις λεπτομέρειες για τη διαδικασία. Δεν έχει σημασία που δεν γνωρίζεστε! Το σημαντικό είναι να δείξεις πως θέλεις να μάθεις γι’ αυτήν. Άλλωστε, το επιβεβαιώνει και η επιστήμη, πάντοτε βρίσκουμε γοητευτικούς τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εμάς και τη ζωή μας. Συζητώντας μαζί της, μπορείς να δείξεις το ενδιαφέρον σου με πολλούς τρόπους. Μην κολλάς, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να μην συμβεί τίποτα. Αν δεν δοκιμάσεις, δεν χάνεις τίποτα!

Τι μπορείς να πεις:

  1. Εάν δεν έχεις παρακολουθήσει ξανά το μάθημα, έχω πολλές σημειώσεις να σου δώσω.
  2. Εάν είσαι καινούρια στην πόλη μπορώ να σε ενημερώσω για ό,τι χρειάζεσαι! Ορίστε και το τηλέφωνό μου..
  3. Δεν έχεις πάει στο καινούριο μπαρ που άνοιξε.. ; Είναι πολύ ωραίο! Πάμε το Σάββατο;

Τι να ΜΗΝ πεις:

  1. Δεν σε ξέρω μεν, αλλά με το που σε είδα είπα «ΚΑΙ αυτή πρέπει να τη ρίξω!»
  2. Τόσο καιρό για να σου εγκρίνουν τη μεταγραφή; Έπρεπε να τους στείλεις μια γυμνή φωτογραφία σου. Εγώ αυτό θα έκανα…
  3. Εντάξει να μην σε ξέρω εγώ, αλλά αποκλείεται να μην έχεις ακούσει για μένα!

 #3. Εάν είναι το κορίτσι του φίλου σου

Ξέχασέ το! Εδώ δεν υπάρχει “how to”. Μην ρισκάρεις τη φιλία σας και προχώρησε στην επόμενη γνωριμία. Τόσα κορίτσια έχει η Σχολή, θα γνωρίσεις κάποια άλλη!

Άλλος ένας λόγος να πάρεις το πτυχίο σου!   

Θα είσαι ο king της εξεταστικής αυτό το εξάμηνο!

Δεν σου φτάνει η πίεση, έχεις κι αυτούς...

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων