«Μαθήματα» που δεν γράφονται σε βιβλία

Όλοι λένε ότι η καλύτερη περίοδος στην ζωή ενός ανθρώπου είναι κατά την διάρκεια της φοιτητικής ζωής. Δεν έχουν άδικο όσοι το λένε αυτό. Κλισέ, αλλά ισχύει. Επίσης, πολλοί μάλιστα λένε ότι αυτά τα χρόνια, περνάνε γρήγορα. Θα ήθελα πολύ, όσο σπούδαζα να μου το είχε πει κάποιος αυτό. Έτσι, θα εκτιμούσα ακόμη περισσότερο κάθε μέρα, κάθε στιγμή της φοιτητικής μου ζωής.

Και σίγουρα, θα ήθελα να γνώριζα τα παρακάτω φανταστικά hacks. Ειδικά αν μένεις μόνος, το να έχεις μερικά χρήσιμα tips, θα σε βοηθήσουν στην καθημερινότητα της φοιτητικής σου ζωής. Hacks και τρικ τα οποία εγγυώνται ότι θα κάνουν την καθημερινότητα αυτή πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική!

#1. Χρησιμοποίησε μεταλλικά καπάκια από αναψυκτικά και πέρασέ τα από τις κρεμάστρες σου. Έτσι θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις κι άλλες κρεμάστρες και να κερδίσεις χώρο στην ντουλάπα σου.

6collegehacks_01.jpg

#2. Επένδυσε σε ένα καλό backpack. Ένα που θα έχει ανθεκτικότητα και αρκετό χώρο για να χωράει όλα τα βιβλία της σχολής. Ένα τέτοιο backpack θα σου είναι χρήσιμο και όταν ταξιδεύεις.

6collegehacks_02.jpg

#3. Ανακάλυψε γρήγορες συνταγές για φαγητό. Μια πανεύκολη συνταγή είναι να βάλεις 2 αυγά σε μια κούπα να τα χτυπήσεις, να προσθέσεις τυρί και λαχανικά και να τα ψήσεις γρήγορα και εύκολα στον φούρνο μικροκυμάτων!

6collegehacks_03.jpg

#4. Η καφετιέρα δεν είναι μόνο για να… ψήνει καφέ! Προσθέτοντας νερό στην κανάτα μπορείς να βράσεις αυγά, λουκάνικα και ό,τι άλλο θέλεις!

6collegehacks_04.jpg

#5. Αν θέλεις να ακούσεις μουσική «στερεοφωνικά» αλλά δεν έχεις ηχεία, δημιούργησε τα δικά σου! Πάρε ένα πλαστικό μπουκάλι, δημιούργησε μια μικρή τομή ώστε να περνάει το κινητό σου από μέσα, αφαίρεσε το καπάκι και απλά άκουσε μουσική στη… διαπασών!

6collegehacks_05.jpg

#6. Για να παγώσουν γρήγορα οι μπύρες ή τα αναψυκτικά, βρέξε λίγο χαρτί κουζίνας, τύλιξε το ποτό σου με αυτό και βάλτο στην κατάψυξη για λίγα λεπτά. Θα έχεις παγωμένη μπύρα γρήγορα και εύκολα!

6collegehacks_06.jpg  

Φωτό: Kipras Štreimikis / Unsplash

Άλλος ένας λόγος να πάρεις το πτυχίο σου!   

Θα είσαι ο king της εξεταστικής αυτό το εξάμηνο!

Δεν σου φτάνει η πίεση, έχεις κι αυτούς...

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων