Φανταστικά tips που θα οργανώσουν την ζωή σου!

Τα hacks για την καθημερινότητά σου έχουν ως βασικό στόχο να κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη. Ειδικά, κατά την διάρκεια της φοιτητικής ζωής που βρίσκεσαι σε… λίμπο, μεταξύ ενηλικίωσης και μη, το να μπορείς να προσέξεις τον εαυτό σου και να έχεις μια πιο οργανωμένη καθημερινότητα είναι από τα βασικά πράγματα που πρέπει να εφαρμόζεις.

Ρίξε λοιπόν, μια ματιά στα παρακάτω ευφάνταστα hacks και οργάνωσε την ζωή και την καθημερινότητά σου, to the max!

#1. Κάνε screenshot το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της σχολής και βάλτο screenshot στο κινητό σου! Έτσι, θα μπορείς τσεκάρεις εύκολα τι έχεις να κάνεις μέσα στην μέρα.

#2. Για να μην σε ξαναπάρει ο ύπνος, βάλε το κινητό ή το ξυπνητήρι σου σε ένα ποτήρι. Κάθε φορά που θα χτυπάει θα κάνει πιο έντονο θόρυβο, ενώ θα αναγκαστείς να σηκωθείς αν δεν θέλεις να σπάσει το ποτήρι από την δόνηση που δημιουργεί το κινητό.

#3. Ξεχώρισε τα σημειωματάρια που έχεις για κάθε μάθημα, βάφοντας το πάνω μέρος τους με έναν μαρκαδόρο. Χρησιμοποίησε διαφορετικό χρώμα για κάθε μάθημα. Έτσι, θα ξέρεις πιο σημειωματάριο αντιστοιχεί σε κάθε μάθημα!

#4. Κάνε την πιο εύκολη λίστα για το σουπερμάρκετ. Τα πράγματα είναι απλά. Όταν το ψυγείο σου είναι γεμάτο φωτογράφησέ το. Δεν θα χρειάζεται λοιπόν, να γράφεις τι χρειάζεται να πάρεις γιατί θα έχεις όλα τα ψώνια σε φωτογραφία!

#5. Σώσε χώρο στην ντουλάπα σου χρησιμοποιώντας κουτάκια από αναψυκτικά. Πέρασέ τα από τις κρεμάστρες σου και τοποθέτησε παραπάνω κρεμάστρες άρα και περισσότερα ρούχα!

 Kεντρική φωτό: Gades Photography / Unsplash

Άλλος ένας λόγος να πάρεις το πτυχίο σου!   

Θα είσαι ο king της εξεταστικής αυτό το εξάμηνο!

Δεν σου φτάνει η πίεση, έχεις κι αυτούς...

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων