e-στρογγυλά τραπέζια συζήτησης,  παρουσίαση/εκδήλωση και εργαστήριο στο πλαίσιο του Erasmus+ KA2 μερικά από όσα θα δούμε

«Η Εκπαίδευση σε ένα κόσμο που αλλάζει: Ζητήματα Τεχνολογίας, Πολιτισμού και Δημοκρατίας στη Διδακτική Πράξη και Μάθηση», το θέμα του 2ου Διεθνούς διαδικτυακού συνεδρίου του ΕΚΠΑ. Την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Ιουνίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η διεξαγωγή του 2ου Διεθνούς Διαδικτυακού Συνεδρίου, που διοργανώνεται από το ΕΚΠΑ. 

Το συνέδριο είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες και απευθύνεται σε «όσους/όσες ασχολούνται με την Εκπαίδευση και τις επιστήμες της Εκπαίδευσης και Αγωγής, διδάσκοντες της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και σε όσους/όσες ενδιαφέρονται για την έρευνα και την εκπαίδευση». 

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου «σκοπός του 2ου e-Συνεδρίου είναι «να συνομιλήσουμε με τους ειδικούς για τους τρόπους με τους οποίους η Εκπαίδευση συνεχίζει να αλλάζει στο πλαίσιο των νέων τεχνολογιών επικοινωνίας και της παγκοσμιοποίησης».

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

2ο Διεθνές e-Συνέδριο: «Η Εκπαίδευση σε ένα κόσμο που αλλάζει: Ζητήματα Τεχνολογίας, Πολιτισμού και Δημοκρατίας στη Διδακτική Πράξη και Μάθηση»

Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών 11-12 Ιουνίου 2021

Tο 2ο διεθνές e-Συνέδριο «Η Εκπαίδευση σε ένα κόσμο που αλλάζει: Ζητήματα Τεχνολογίας, Πολιτισμού και Δημοκρατίας στη Διδακτική Πράξη και Μάθηση» διοργανώνεται από το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, που ειδικεύεται στην επιμόρφωση σε θέματα εκπαίδευσης. Το 2ο e-Συνέδριο είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με τη φιλοσοφία του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.

Περιλαμβάνει:

α) Κεντρικές Εισηγήσεις από πολύ σημαντικούς επιστήμονες διεθνούς εμβέλειας και στελέχη της ελληνικής Εκπαίδευσης, με τους οποίους θα έχουμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε,

β) δύο e-στρογγυλά τραπέζια συζήτησης και ενημέρωσης και

γ) παρουσίαση/εκδήλωση και εργαστήριο στο πλαίσιο του Erasmus+ KA2 προγράμματος Student Teachers’ Practices for Democratic Culture (STEP UP- DC).

Σκοπός του 2ου e-Συνεδρίου είναι να συνομιλήσουμε με τους ειδικούς για τους τρόπους με τους οποίους η Εκπαίδευση συνεχίζει να αλλάζει στο πλαίσιο των νέων τεχνολογιών επικοινωνίας και της παγκοσμιοποίησης, αλλά και για τα ζητήματα δημοκρατίας στη διδακτική πράξη και μάθηση.

Απευθύνεται σε όσους/όσες ασχολούνται με την Εκπαίδευση και τις επιστήμες της Εκπαίδευσης και Αγωγής, εκπαιδευτικούς και μελλοντικούς εκπαιδευτικούς, ανθρώπους της μη τυπικής εκπαίδευσης, εκπαιδευτές ενηλίκων, στελέχη εκπαίδευσης, διδάσκοντες της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και σε όσους/όσες ενδιαφέρονται για την έρευνα και την εκπαίδευση. 


Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Η παρακολούθηση δεν απαιτεί καμία χρηματική συμμετοχή, είναι εντελώς δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους/τις προσκεκλημένους/ες ομιλητές/τριες και τις δηλώσεις συμμετοχής θα βρείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου www.synedrio.learninn.gr

Άλλος ένας λόγος να πάρεις το πτυχίο σου!   

Θα είσαι ο king της εξεταστικής αυτό το εξάμηνο!

Δεν σου φτάνει η πίεση, έχεις κι αυτούς...

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων