Το κάλεσμα των φοιτητών

Απόφαση του ΦΣ Φιλοσοφικής

Συμπληρώθηκε 1 χρόνος με τα Πανεπιστήμια όλης της χώρας να παραμένουν κλειστά για τους φοιτητές. Όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση δεν έχει πάρει κανένα μέτρο για να μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν οι σχολές μας με τις διοικήσεις να μην έχούν εκπονήσει σχέδιο για την ασφαλή επιστροφή μας στις σχολές.

Η κυβέρνηση όχι μόνο από επιλογή μας κρατάει μακριά από τις σχολές μας αλλά αντί να πάρει μέτρα εντείνει την καταστολή μέσα και έξω από αυτές. Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της Φιλοσοφικής μαζί με τους υπόλοιπους φοιτητές δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα για να επιστρέψουμε στη σχολή μας. Καλούμε τους καθηγητές και τις καθηγήτριές μας να τοποθετηθούν επί του ανοίγματος των σχολών και να συμμετάσχουν σε δράσεις από κοινού με τους φοιτητές τους.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 24 Μάρτη στις 13.00 πραγματοποιούμε θεματικό διά ζώσης μάθημα στο αίθριο της Φιλοσοφικής με την κ. Καρακατσούλη με θέμα το "Τι μπορεί να σημαίνει το 1821 σήμερα" τηρώντας τις αναγκαίες αποστάσεις και όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας.

aafss.jpg

Άλλος ένας λόγος να πάρεις το πτυχίο σου!   

Θα είσαι ο king της εξεταστικής αυτό το εξάμηνο!

Δεν σου φτάνει η πίεση, έχεις κι αυτούς...

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!