Πάρε μία ιδέα για τα 20 workshops που σε περιμένουν

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού ξεκίνησε το 2013 με εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε 26 Ευρωπαϊκές χώρες. Σήμερα είναι ένα κίνημα βάσης που προωθεί τη δημιουργικότητα, την επίλυση προβλημάτων και τη συνεργασία μέσω του προγραμματισμού και άλλων δραστηριοτήτων του τομέα της τεχνολογίας. Η πρωτοβουλία στόχο έχει να προβληθεί ο προγραμματισμός, να παρουσιάσουμε στους νέους, στους ενήλικες και στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας πώς μπορείς να δώσεις πνοή στις ιδέες σου μέσω της συγγραφής κώδικα, να απομυθοποιηθούν οι σχετικές δεξιότητες και να έρθουν πιο κοντά ενδιαφερόμενα άτομα για να αυξήσουν τις γνώσεις τους.

Το Patras Codecamp αποτελεί σημείο αναφοράς στην κοινότητα της Πάτρας καθώς προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια για προγραμματισμό και web τεχνολογίες. Το Patras Codecamp καλύπτει ένα μεγάλο εύρος θεματικών όπως: Web development, Game development, Programming languages, STEM, Blockchain Technology, Machine learning, ΙοΤ, VR & AR

Workshops 24-25 Οκτωβρίου 2020

Στην ιστοσελίδα του Patras Codecamp μπορείτε να δείτε την λίστα με τα 20 workshops που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου.

Τα βήματα που ακολουθείτε είναι απλά:
Διαλέγετε την ώρα και επιλέγετε ποιο workshop θα παρακολουθήσετε, πατώντας το αντίστοιχο κουμπί εγγραφής. Σε κάθε workshop μπορείτε να δείτε και την ένδειξη του βαθμού δυσκολίας.

Να σημειωθεί ότι στις αναγραφόμενες ώρες παρακολούθησης γίνεται παράλληλη διεξαγωγή των εργαστηρίων.

Άλλος ένας λόγος να πάρεις το πτυχίο σου!   

Θα είσαι ο king της εξεταστικής αυτό το εξάμηνο!

Δεν σου φτάνει η πίεση, έχεις κι αυτούς...

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων