Οι ημερομηνίες διεξαγωγής και οι θεματικές ενότητες

Οι εξελίξεις των ημερών είναι αδιανόητες, κι οι πληροφορίες που λαμβάνουμε κάθε μέρα είναι αμέτρητες. Μέχρι να έρθουν όμως οι ιστορικοί του μέλλοντος για να καταγράψουν στο χαρτί όσα γίνονται σήμερα, στο TEDxChania διοργανώνουν το δεύτερο TEDxChania Salon σε μία προσπάθεια να κάνουν τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα.

Πέρυσι προσπάθησαν να λύσουν κάποιες παρανοήσεις στον τομέα της αρχιτεκτονικής, της αρχαιολογίας και της ψυχολογίας. Ένα χρόνο και μία πανδημία αργότερα, οι προβληματισμοί τους έχουν γίνει πολυπλοκότεροι, τρομακτικότεροι, με dressing παραπληροφόρησης και συνωμοσίας. Αντί να προσπαθούν να αντισταθούν στην αλλαγή που έχει ήδη έρθει, μέσα σε δύο μέρες επιχειρούν να διασαφηνίσουν την πληροφορία σε έξι διαφορετικά πεδία, με γνώμονα την ζωή έξω και μέσα από την οθόνη είτε λόγω τηλεργασίας, είτε λόγω καραντίνας.

tdd.png

Στις 17 Οκτωβρίου, τρεις ομιλητές από τα πεδία της επιχειρηματικότητας, της εκπαίδευσης και της ψυχολογίας θα μιλήσουν για τον τρόπο που η ψηφιακή ζωή μπορεί να είναι αποδοτική, αμιγώς παιδαγωγική μα και ασφαλής.

Στις 18 Οκτωβρίου, τρεις επαγγελματίες θα μιλήσουν για τον τρόπο που η πανδημία προσκαλεί στην ανακάλυψη νέων τρόπων διαχείρισης στην τηλεργασία, στην ηλεκτρονική επιχείρηση και στον τουρισμό.

Το μενού περιέχει αρκετά κοινωνικά δίκτυα, εναλλακτικό τουρισμό, αποτελεσματικό e-learning, team bonding μέσω τηλεργασίας, πολλά workshops μα και συζητήσεις για τον ψηφιακό εθισμό. Είναι ένα διήμερο προβληματισμού, ενημέρωσης και κουβέντας που σκοπό έχει να ξεπεράσει την Παρεξήγηση δίνοντας πολλαπλές εξηγήσεις σε θέματα που μας επηρεάζουν όλους.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Άλλος ένας λόγος να πάρεις το πτυχίο σου!   

Θα είσαι ο king της εξεταστικής αυτό το εξάμηνο!

Δεν σου φτάνει η πίεση, έχεις κι αυτούς...

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων