(Online) Διεθνές Συνέδριο με Δωρεάν Συμμετοχή

 

 

Η Eυρωπαϊκή σύμπραξη CiELL και ο ΑΚΤΟ, προσκαλούμε τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας (καθηγητές, εκπαιδευτικούς, σπουδαστές) στο online συνέδριο με θέμα «Οπτικός Γραμματισμός και Οπτικές Τεχνολογίες στην Διδασκαλία, τη Μάθηση και την Ενσωμάτωση». 
 
Οι εκπαιδευτικές τεχνολογίες και η διαδικτυακή μάθηση προωθούν την οπτική μάθηση και διευκολύνουν τη δικτύωση με άτομα και πηγές. Το διεθνές αυτό συνέδριο προάγει τον διάλογο μεταξύ μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, ερευνητών, τεχνολόγων μάθησης και σχεδιαστών εκπαιδευτικών προγραμμάτων γύρω από τον τρόπο χρήσης και κατανόησης της οπτικής γλώσσας σε ολοκληρωμένο πλαίσιο, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των εκπαιδευομένων στη δια βίου μάθηση και τις απαιτήσεις των πολιτών του κόσμου. 
 
Το συνέδριο θα λάβει χώρα διαδικτυακά την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020, με ώρα έναρξης 11.00 πμ. H συμμετοχή είναι δωρεάν. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής. 
 
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέχρι και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, στο σύνδεσμο "Δήλωση Συμμετοχής".   
 
Προτάσεις ομιλιών – παρεμβάσεων γίνονται δεκτές από την conference chair, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Dr. J. Sime, Lancaster Univ.). Παρακαλούμε περιορίστε την πρότασή σας σε 300 λέξεις. 
 
Πληροφορίες στα Ελληνικά κ. Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (AKTO College) 

Συμμετέχουν το Lancaster University (Μεγάλη Βρετανία), το Friedrich – Alexander University (Γερμανία), το Πανεπιστήμιο της Κύπρου και ο ΑΚΤΟ
 
AKTO 
'Ανώνυμη Εταιρεία Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, AKTO AE' 
Ευελπίδων 11 Α, 11362, Πεδίον Άρεως 
Τ: 210 52 30 130 / Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
W: http://www.akto.gr  Join us on Facebook: http://www.facebook.com/AKTOcollege 

Άλλος ένας λόγος να πάρεις το πτυχίο σου!   

Θα είσαι ο king της εξεταστικής αυτό το εξάμηνο!

Δεν σου φτάνει η πίεση, έχεις κι αυτούς...

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων