Μπες κι εσύ στη πλατφόρμα

To CrisismedEdu αποτελεί μια διεπιστημονική διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης, ενημέρωσης, ανταλλαγής τεχνογνωσίας και διάλογου σε θέματα που σχετίζονται με την πορεία της νόσου COVID-19 σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί, έγκριτοι επιστήμονες, νέοι ερευνητές και επαγγελματίες με εμπειρία πεδίου συνεισφέρουν σε αυτήν την προσπάθεια μέσα από μια σειρά ανοικτών διαδικτυακών μαθημάτων σε θέματα που αφορούν την εξέλιξη και τις πτυχές της πανδημίας.

Παράλληλα μέσα από ανοικτές συζητήσεις και σεμινάρια πραγματοποιείται ένας διαδικτυακός  διάλογος σχετικά με τη νόσο COVID-19 και τις προεκτάσεις της σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ έχουν δημιουργηθεί και είναι διαθέσιμα σειρά ανοικτών μαθημάτων σχετικά με την προνοσοκομειακή διαχείριση.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ΠΜΣ Παγκόσμια Υγεία – Ιατρική των Καταστροφών, της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Χειρουργικής,  Εμμανουήλ Πικουλή σε συνεργασία με το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου  της Βέρνης, Ελβετία και τον Καθηγητή Επείγουσας Ιατρικής  Α. Εξαδάκτυλο.  Στην προσπάθεια αυτή συμπράττουν  επίσης Πανεπιστημιακά Τμήματα και Ερευνητικά Κέντρα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, φορείς της Πολιτείας αλλά και εκπρόσωποι της Κοινωνίας των Πολιτών.

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη στα ελληνικά και αγγλικά  στον παρακάτω σύνδεσμο  https://crisisedu.org , https://crisisedu.org/about/

Άλλος ένας λόγος να πάρεις το πτυχίο σου!   

Θα είσαι ο king της εξεταστικής αυτό το εξάμηνο!

Δεν σου φτάνει η πίεση, έχεις κι αυτούς...

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων