Σε εφαρμογή από το 2020-2021

Η Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ προσφέρει για πρώτη φορά από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 αγγλόφωνο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να εντρυφήσουν είτε στο σύγχρονο ιδιωτικό δίκαιο, είτε στο διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που πήρε σάρκα και οστά στο πλαίσιο της συνεργασίας της Νομικής Σχολής με το Δίκτυο European Law School, ένα Δίκτυο πέντε διακεκριμένων Ευρωπαϊκών Νομικών Σχολών των Πανεπιστημίων Humboldt zu Berlin, King’s College London, La Sapienza Roma, Amsterdam και Cattolica Portuguesa Lisbon.

nomikh.jpg

Το νέο Πρόγραμμα συγκεντρώνει στο ανθρώπινο δυναμικό του διδάσκοντες της Νομικής Σχολής από όλα τα γνωστικά πεδία της νομικής επιστήμης, ενώ προσβλέπει και στη στενή συνεργασία με διακεκριμένους ακαδημαϊκούς του Δικτύου. Στους φοιτητές θα προσφέρεται η δυνατότητα της εξειδίκευσης στο σύγχρονο ευρωπαϊκό δίκαιο των συναλλαγών, καθώς και στο δημόσιο διεθνές και ενωσιακό δίκαιο τόσο μέσω των παραδόσεων, σεμιναρίων και διαλέξεων που θα λαμβάνουν  χώρα στην Αθήνα, όσο και μέσω της παρακολούθησης θερινών σχολών που θα οργανώνονται κάθε έτος σε μια Νομική Σχολή του Δικτύου.

nomikhd.jpg

 

nomikhsc.jpg

 

nokimhe.jpg

Ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός του νέου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών φιλοδοξεί να δημιουργήσει νομικούς επιστήμονες, που θα συνδυάζουν τη θεωρητική με την πρακτική γνώση και θα κινούνται με ευχέρεια τόσο στο ακαδημαϊκό περιβάλλον, όσο και στο πλαίσιο ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, αλλά και στο αυξανόμενα ανταγωνιστικό περιβάλλον των σύγχρονων επιχειρήσεων. 

Άλλος ένας λόγος να πάρεις το πτυχίο σου!   

Θα είσαι ο king της εξεταστικής αυτό το εξάμηνο!

Δεν σου φτάνει η πίεση, έχεις κι αυτούς...

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων