Ξέρεις τι είναι ένα TEDx event και θέλεις να ζήσεις την εμπειρία ή μήπως θέλεις να μάθεις για το TEDx; Όπως και να έχει το TEDxUniversityofMacedonia έρχεται στις 30 Νοεμβρίου στο ΝΟΗΣΙΣ και δεν πρέπει να το χάσει κανείς!

Το main event του TEDxUniversityofMacedonia έχει την ονομασία Reboot, δηλαδή επανεκκίνηση και έρχεται για να αποδείξει ότι η επανεκκίνηση είναι το πρώτο βήμα για την αλλαγή και την εξέλιξη. Παρουσιαστής του Reboot θα είναι Θανάσης Αλευράς.

Ένας από τους βασικότερους λόγους που θα έπρεπε να παρευρεθεί κανείς στο event είναι το lineup των ομιλητών το οποίο αποτελείται από άτομα με προσωπική ιστορία. Στο σύνολο πρόκειται για 12 ομιλητές που θα έρθουν για να μοιραστούν μαζί μας την δική τους οπτική γωνία. Μέσα σε αυτούς βρίσκονται ο γνωστός ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος, η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης Ζωή Ζενιωδη, αλλά και πολλοί ακόμα όπως:

Ο Νίκος Ζιώγας που θα μιλήσει για το πώς η δουλειά ενός καλλιτέχνη μπορεί να τον φέρει σε επαφή με πράγματα που μπορεί να τον αλλάξουν. Αναφερόμενος στην προσωπική του εμπειρία ως σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ που ήρθε αντιμέτωπος με το προσφυγικό.

Η Σταυρούλα Μπαργιώτα η οποία είναι Ψυχίατρος θα αναλύσει το εσωτερικό reboot του καθενός.

Και ο Maximillian Jabs, ο άνθρωπος που ταξίδεψε με το project των biking borders από το Βερολίνο έως το Πεκίνο με ποδήλατο για να χτίσει σχολείο στην Γουατεμάλα θα μιλήσει για τις ανθρώπινες σχέσεις πέρα από τα όρια της φιλίας, της οικογένειας, της κουλτούρας ή της γλώσσας.

reboot_people.jpg

Φυσικά οι ομιλητές δεν θα είναι οι μόνοι που θα ανέβουν στην σκηνή του TEDxUniversityofMacedonia 2019, καθώς το event θα πλαισιωθεί και από 4 performances. Τα Ανεδαφικά, ένα νέο χορευτικό συγκρότημα που αποτελείται από 3 κοπέλες, τους Deep in mind οι οποίοι είναι ένα μουσικό συγκρότημα ambient μουσικής, την Αναστασία Καρλιάφτη η οποία είναι stand up comedian και τον Φίλιππο που είναι DJ της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.

Εμπειρία όμως δεν είναι μόνο η κεντρική σκηνή του Reboot αλλά και όλα όσα θα συμβούν στις 30 Νοεμβρίου. Οι συζητήσεις στα διαλείμματα των sessions, η ανταλλαγή ιδεών με τους άλλους παρευρισκόμενους αλλά και τα workshops που θα γίνουν και θα χαρίσουν σε όλους πιο λειτουργικές γνώσεις.

Θα πάρεις και εσύ την δική σου delegate bag, η οποία θα περιέχει εκτός από το booklet του Reboot και πολλά άλλα πράγματα, τα οποία θα πάρεις μαζί σου και θα μπορέσεις να απολαύσεις και μετά το πέρας του event.

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το after party με το οποίο θα ολοκληρωθεί το TEDxUniversityofMacedonia 2019.

Και όλα αυτά σε μια μέρα, 600 άτομα, στο Noesis, στις 30 Νοέμβρη.

Τα εισιτήρια της διοργάνωσης έχουν ανοίξει. Μην ξεχάσεις να κλείσεις το εισιτήριο σου εδώ.

.be

 


 

Άλλος ένας λόγος να πάρεις το πτυχίο σου!   

Θα είσαι ο king της εξεταστικής αυτό το εξάμηνο!

Δεν σου φτάνει η πίεση, έχεις κι αυτούς...

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων